| home | herplaatst | de regels | reacties | allergie | contact | sponsors | links |
 
 

 

Siamezen Zion en Shiva

 

Voor Zion en Shiva, onze twee siamezen moesten we helaas opzoek gaan naar een ander thuis, omdat zij het erg moeilijk hadden met de komst van onze baby. We hadden inmiddels al een jaar aangemodderd. Maar Zion bleef bang en Shiva was enorm jaloers. Dit uitte in onzindelijk gedrag.
Toen ik eindelijk besloot dat het zo niet verder kon, stuitte ik op de site van Anja. Na een telefoontje waarin zij duidelijke informatie gaf, besloten we tot plaatsing op de site.
Op maandag werden ze op de site geplaatst en diezelfde dag nog werden wij gebeld door Harrie. Al snel werd duidelijk dat deze eventuele nieuwe eigenaren een geschenk uit de hemel waren voor ons en voor Zion en Shiva. Twee mensen met ervaring met Siamezen, onzindelijk gedrag, geen kinderen en veel tijd en liefde en wonend op een prachtige plek tussen de weilanden. Mooier kon het niet.
De volgende dag kwamen Harrie en Gerard langs om kennis te maken met Zion en Shiva. Het was liefde op het eerste gezicht, zo bijzonder. De katten kropen al snel bij ze op schoot. Hier hoefde we niet over te twijfelen, Anja had precies de juiste mensen op ons afgestuurd! 4 dagen later was het zover en ging ik Zion en Shiva naar hun nieuwe thuis brengen, waar ze warm werden ontvangen. Met gerust hart heb ik zie hier achtergelaten, ze zullen het goed hebben.

1000 x dank voor Anja, Harrie en Gerard!

 

Onderstaand leest u het verhaal van de nieuwe eigenaars van Zion en Shiva

Voor de 2e keer zijn we het avontuur aangegaan met een herplaatsing via deze site van Anja.
Zo'n bijna 16 jaar geleden konden we de Siamezen Shiva en Loekie een nieuw thuis geven. Dat was onze eerste kennismaking met de Siamees. Wat een heerlijk ras is dat, dit zijn geen katten die mooi staan in je vensterbank, nee deze laten weten dat ze er zijn. Het zijn volledige leden van het gezin en laten dat goed weten. En wat geven ze er veel voor terug, zowel in kameraadschap als in druk gebabbel.
Shiva en Loekie waren 4 en 7 toen ze bij ons kwamen. Ze zijn 16 en 21 jaar oud geworden. En sinds januari 2011 waren we huisdierloos. En dat voelde toch niet goed. Een stukje levensvreugd was verdwenen. Tot op 2 en half week geleden. Dachten we in het weekend eraan om weer met kittens te beginnen, was daar op maandag de gebruikelijke update van de herplaatsing site. En zie daar 2 broertjes van bijna 7 Shiva en Zion, die herplaatst moesten gaan worden. Half negen de site gezien, tot half 11 gewacht met bellen naar Anja en gelijk naar Ingrid gebeld om een bezoek te plannen.
Bij de voordeur werden we hartelijk verwelkomd door Shiva en we waren in 2 seconden om. Shiva lijkt als 2 druppels water op onze vorige kater Loekie. Kort nadat we binnen waren kwam ook broer Zion van de trap af. Dat de klik er was, was voor mens en dier vrij snel duidelijk, en de zaterdag erna kwam Ingrid ze bij ons brengen.

De hele gang van zaken ging erg relaxed en de broertjes leken zich erg snel thuis te voelen. Al gauw renden ze door het hele huis en stal rond. De vensterbank boven was al snel favoriet, van daaruit zagen ze de koeien van de buren en dat was toch wel iets nieuws. s' Avonds wordt er druk geknuffeld op de bank. Iedere dag leren we elkaar meer en beter kennen, de levensvreugde is weer terug in huis.

Ingrid nogmaals bedankt dat je een nieuw thuis voor hen hebt gezocht, wij ervaren het als een match "made in heaven".
Voor de matchmaker: Anja bedankt voor de fijne begeleiding!!

Harrie en Gerard Wilp.